Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a produsului. 

Conditii generale pentru returul produselor vandute și livrate:

 – Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete sau rupturi.

 – Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat (cutie sau husa de plastic, cartonul din pachet si fotografia, eventual daca contine si alte ambalaje) – in cazul lipsei ambalajului original, se poate percepe un comision de pana la 10% din valoarea produsului.
Este OBLIGATORIU ca produsul sa fie ambalat intr-o folie/punga sau alt ambalaj suplimentar, astfel incat curierul sa nu lipeasca etichete direct pe ambalajul original al produsului.

 – Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate in site la solicitarea returului. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

 – Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Produsele cumparate pot fi returnate urmand pasii de mai jos:

  1.   Completează  formularul de retur asigurându-te că produsul respectă conditiile de retur de mai sus.
  2.   După aprobarea cererii de retur cheama curierul dorit si trimite coletul la adresa: Strada Ștefan cel Mare 275, Silver Mall Vaslui 730003, Romania, Magazinul din incinta Florariei Hortensia (costul de returnare va fi suportat de client)
  3. Rambursarea banilor se face in contul IBAN comunicat de dvs. in maxim 14 zile calendaristice.

Pentru detalii suplimentare folositi numarul de telefon din pagina de Contact.

Formular Retur Produse